En julhälsning från barnen på Msindazwe som vill vi dela med er!

Låt oss få dela en hälsning med er! Vi har bollat idéer om hur vi bäst skulle önska er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År. Precis när det diskuterades så landade den här video-hälsningen från Sydafrika i vår inbox. Det finns absolut inget vi skulle kunna skapa i form av video eller foto som påminner bättre om vad julen bör innehålla – omtanke, värme och att räcka ut en hand när det behövs. På Close har vi under några år haft privilegiet att tillsammans med en rad svenska bolag stötta Star for Life i Sydafrika, och de senaste åren mer specifikt deras utvecklingsprogram för barnen i skolan Msindazwe.

Star for Life hjälper barn och ungdomar att sätta mål och att se en ljus framtid för sig själva och sin familj, trots att området de bor i under lång tid härjats av HIV/AIDS och fattigdom. Programmet hjälper nu barn i över 200 skolor och vi har flera gånger varit nere och besökt området för att se hur Star for Life under åren hjälpt individer och hela samhällen att sakta men säkert lyfta sig till nya framgångar.

Här kommer en julhälsning från barnen på Msindazwe som vill vi dela med er. Hoppas ni får en härlig ledighet med nära och kära!

 

 

Relaterade nyheter

Senaste nyheter