UPP

Close Frukost i Stockholm: Nycklar till framgångsrikt företagande och ledarskap

Chefsnätverket Close - torsdag 24 maj 2018

Tid och plats:

Torsdag 24 maj

Frukost kl. 8.00 – 8.30, Föreläsning kl. 8.30 – 09.45

Venue 81, Drottninggatan 81, Stockholm

Thomas Ek berättar om hur han tillsammans med sin bror Peter, byggde upp ett av Sveriges mest framgångsrika varumärken.

Missa inte chansen att ta del av Thomas spännande och lärorika berättelse om hur OBH Nordica på rekordtid blev marknadsledare i en redan mogen bransch. Med ett hängivet arbete och stor passion skapade bröderna Ek en framgångssaga tillsammans med sina lojala medarbetare. Med innovation och design tillsammans med mod, snabbhet och kraftfull marknadsföring utmanade de alla multiinternationella aktörer på sitt eget sätt.

Thomas Ek delar med stort engagemang, mycket humor och med tydliga exempel med sig av sina erfarenheter och utmaningar under 32 års verksamhet. Välkommen att lyssna till en spännande berättelse som ger dig mycket energi och inspiration.

Om föreläsaren:

Thomas Ek föreläser inspirerande om ledarskap, medarbetarskap, sälj/marknad och entreprenörskap. Han var 2017 nominerad till Årets talare – Man.

Vår eventpartners:

VENUE81 som ägs och drivs av Westers, ligger mitt i Stockholm City på Drottninggatan 81 – ett odiskutabelt centralt läge som erbjuder närhet till stadens alla kommunikationer, hotell och nöjen. Här skapas spännande event för företag, organisationer och privatpersoner som har något att fira, berätta eller samlas kring.

 

Talarforum är en oberoende talarförmedling. Det betyder att man hjälper sina kunder att hitta rätt föreläsare, moderator eller underhållare för just deras tillfälle. Ingen av de personer man förmedlar är anställda av Talarforum. Det är ett medvetet val då man vill ha fullständig frihet att förmedla den som matchar dina krav bäst. Både föreläsare och ämne skräddarsys och anpassas till varje tillfälle. Läs mer…

 

SATS företagsavdelning hjälper ditt företag att lyckas med sin friskvård genom att kartlägga ditt företags behov och önskemål med skräddarsydda handlingsplaner. Läs mer…

 

 

About Chefsnätverket Close

Tidigare mail konfig chefsnatverketclose@gmail.com View all posts by Chefsnätverket Close →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

chat Intresseanmälan

  • Jag är intresserad av att föreläsa!