UPP

Close Frukost i Göteborg: Nå framgång på LinkedIn!

Chefsnätverket Close - onsdag 22 november 2017

Denna frukost är nu fullsatt och vi kan tyvärr inte ta emot några fler anmälningar. Skicka gärna ett mejl till evenemang@close.se om du vill ställa dig på reservlistan.

Onsdag 22 november

Frukost kl. 8.00 – 8.30
Föreläsning kl. 8.30 – 09.45

Elicit, Nils Ericsonsplatsen 3, Göteborg

Välkommen till en spännande morgon med LinkedIn-experten Birgitta Möller som berättar hur du gör för att lyfta ditt arbete på LinkedIn till nya höjder!

Hon ger dig konkreta råd och tips på hur du använder LinkedIn som ett verktyg för att hitta och bearbeta potentiella kunder och inleda nya affärsrelationer. Du lär dig även hur du kan jobba med content marketing, social selling och leads för att ytterligare öka din genomslagskraft.

Om föreläsaren:

Birgitta Möller är Sveriges enda certifierade CV-skribent. Hon är specialiserad på att skriva CV, personliga brev, LinkedIn-profiler och konsult-CV som sticker ut. Hennes arbete har blivit utvalt och publicerat i internationella karriärböcker och används på utbildningar.

Som LinkedIn-expert har hon har lång erfarenhet av att föreläsa, leda workshops och hålla 1-on-1-utbildningar i hur man bäst jobbar med LinkedIn. Läs mer om Birgitta på www.cvhjälpen.nu och på hennes LinkedIn-sida.

Mycket välkommen!

 

About Chefsnätverket Close

Tidigare mail konfig chefsnatverketclose@gmail.com View all posts by Chefsnätverket Close →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

chat Intresseanmälan

  • Jag är intresserad av att föreläsa!