UPP

Close Frukost i Göteborg: Det moderna ledarskapet – hitta lösningen hos dina medarbetare!

Chefsnätverket Close - tisdag 23 januari 2018

Tid och plats:

Tisdag 23 januari

Frukost kl. 8.00 – 8.30
Föreläsning kl. 8.30 – 09.30

Elicit, Nils Ericsonsplatsen 3, Göteborg

Dagens föreläsning:

Förändringar, utmaningar med medarbetare, motstånd, omstruktureringar, brist på motivation, konflikter och missförstånd är saker som kan göra att det inte flyter på lika bra på jobbet som du vill. Dagens frukostmöte med Ulf Lidman handlar om hur du gör för att slippa lösa utmaningar och problem. Lösningen är att locka fram svar och strategier från dina medarbetare.

Enligt Ulf är ett ledarskap som lockar fram förändring, motivation och lösningar hos dina medarbetare mer effektivt än ett styrande sätt att leda. Hans evidensbaserade föreläsning ger dig nya tankar och en modell som du kan börja använda direkt i ditt ledarskap.

Du kan se fram emot en lärorik morgon om ett intressant ämne för dig som är chef. Då det är Ulf Lidman som föreläser är chansen stor att du får användning både av ditt intellekt och dina skrattmuskler!

Om föreläsaren:

Ulf Lidman har arbetat med krishantering i 30 år i många olika kulturer och sammanhang. Hans erfarenhet sträcker sig från flyktingläger i Mellan Östern till arbete bland AIDS-sjuka i Los Angeles. I Sverige har han bland annat arbetat med människor i marginalisering och utanförskap, personer som lever med kroniska sjukdomar och med beroendeproblematik.

Våra samarbetspartners:

Om SATS:

SATS företagsavdelning hjälper ditt företag att lyckas med sin friskvård genom att kartlägga ditt företags behov och önskemål med skräddarsydda handlingsplaner. Läs mer…

Om Elicit:

Elicit är ett värderingsstyrt IT-bolag som levererar digital konkurrenskraft. Företagets drivkraft är att förvandla problem till möjligheter och dilemman till lösningar. Elicit tar helhetsansvar i utvecklingsprojekt och tillför specialistkompetens. Läs mer…

About Chefsnätverket Close

Tidigare mail konfig chefsnatverketclose@gmail.com View all posts by Chefsnätverket Close →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

chat Intresseanmälan

  • Jag är intresserad av att föreläsa!