UPP

Close Frukost i Malmö: Nå framgång på LinkedIn!

Chefsnätverket Close - tisdag 05 december 2017

Tisdag 5 december

Frukost kl. 8.00 – 8.30
Föreläsning kl. 8.30 – 09.45

Lokal: Dfind Finance och Randstads lokaler, Styrmansgatan 2, Malmö

Denna frukost presenteras i samarbete med Randstad, Dfind och Antenn. Välkommen till en spännande morgon med LinkedIn-experten Linda Björck som berättar hur du gör för att lyfta ditt arbete på LinkedIn till nya höjder!

Hon ger dig konkreta råd och tips på hur du använder LinkedIn som ett verktyg för att hitta och bearbeta potentiella kunder och inleda nya affärsrelationer. Du lär dig även hur du kan jobba med content marketing, social selling och leads för att ytterligare öka din genomslagskraft.

Om föreläsaren:

Linda Björck äger SmartBizz och har över 21 års erfarenhet av att driva företag och hela hennes liv som företagare kännetecknas av hög kundnöjdhet och att hitta anpassade lösningar med kunden i fokus. Hon föreläser och inspirerar inom sociala medier, marknadsföring och LinkedIn.

Mycket välkommen!

Om våra eventpartners:

5563996387Randstad är ett av världens största HR-serviceföretag med över 600 000 anställda i fler än 39 länder som erbjuder lösningar inom bemanning, rekrytering och omställning. För dig som söker jobb erbjuder Ranstad lediga tjänster inom i princip alla branscher och yrkesområden med spännande karriärmöjligheter.

Dfind består av specialistbolagen Dfind Executive, Dfind Finance, Dfind IT samt Dfind Science & EnDfindgineering. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, konsulting, interim management och executive search.

Antenn är specialister på omställning och prestationsutveckling. Man hjälper människor och företag att utvecklas och växa i förändring, att bli konkurrenskraftiga på marknaden och att vända förändringssituationer till något positivt.

About Chefsnätverket Close

Tidigare mail konfig chefsnatverketclose@gmail.com View all posts by Chefsnätverket Close →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

chat Intresseanmälan

  • Jag är intresserad av att föreläsa!