UPP

Close Frukost i Malmö: Skapa högre tillväxt genom ditt befintliga nätverk med prioriteringsmodell 5L

Chefsnätverket Close - tisdag 15 maj 2018

Tid och plats:

Tisdag 15 maj

Frukost kl. 8.00 – 8.30
Föreläsning kl. 8.30 – 10.00

Lokal: Dfind Finance och Randstads lokaler, Styrmansgatan 2, Malmö

Dagens föreläsning:

Välkommen till en spännande frukostföreläsning med Alexander Slotte och Ken Skoog som berättar hur du kan arbeta med interna och externa nätverk för att få en samsyn i din organisation och för att skapa enklare affärer och högre tillväxt genom redan upparbetade kontakter. Deras forskningsbaserade prioriteringsmodell 5L kommer ge dig verktyg för att direkt börja generera affärer.

För i en värld där förtroendet för företag, myndigheter och media minskar, där också många produkter och tjänster blir alltmer lika, kommer sättet vi gör affärer på förändras. Digitaliseringen rationaliserar/automatiserar bort allt som inte direkt kräver en mänsklig touch. Så vad kommer vara avgörande för att behålla tillväxt i framtiden? Tydligt definierade och prioriterade nätverk!

Gemensamt för alla framgångsrika företag i framtiden kommer vara behovet att fokusera på att bygga och inte minst underhålla starka nätverk och relationer som är byggda på högt förtroende. Så missa inte chansen att lära dig mer om hur du bygger ditt närverk ännu starkare!

Om dagens föreläsare:

Ken Skoog har haft ledande befattningar inom Wise Group i över 12 år. Wise Group har under dessa år haft en kraftig tillväxt och har ett gott erkännande på marknaden. Han har haft roller som Partner, VD, Försäljningschef och hade under sina sista 4,5 år rollen som Tillväxtchef i koncernen där han satt med i såväl styrelse som olika ledningsgrupper. Läs mer på LinkedIn.

Alexander Slotte har haft ledande befattningar i flera säljbolag och bolag med huvudriktning på att bygga nätverk. I över 15 år har han byggt upp avdelningar med fokus långsiktiga affärsrelationer genom strukturerad relationsbearbetning. Sedan tre år driver han tillsammans med Ken Skoog ett bolag som heter Top of Heart. Läs mer på LinkedIn.

Våra eventpartners:

SATS företagsavdelning hjälper ditt företag att lyckas med sin friskvård genom att kartlägga ditt företags behov och önskemål med skräddarsydda handlingsplaner. Läs mer…

5563996387Randstad är ett av världens största HR-serviceföretag med över 600 000 anställda i fler än 39 länder som erbjuder lösningar inom bemanning, rekrytering och omställning. För dig som söker jobb erbjuder Ranstad lediga tjänster inom i princip alla branscher och yrkesområden med spännande karriärmöjligheter.

Dfind består av specialistbolagen Dfind Executive, Dfind Finance, Dfind IT samt Dfind Science & EnDfindgineering. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, konsulting, interim management och executive search.

Antenn är specialister på omställning och prestationsutveckling. Man hjälper människor och företag att utvecklas och växa i förändring, att bli konkurrenskraftiga på marknaden och att vända förändringssituationer till något positivt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Chefsnätverket Close

Tidigare mail konfig chefsnatverketclose@gmail.com View all posts by Chefsnätverket Close →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

chat Intresseanmälan

  • Jag är intresserad av att föreläsa!