Vi söker säljare till Stockholm

Vi är redan Sveriges största kompetensnätverk för chefer, men vi är inte klara än. Vi ska gasa rejält och behöver fler säljare för att expandera vårt chefsnätverk. Vi söker dig med en vinnarmentalitet, höga ambitionsnivåer och som triggas av att jobba resultatinriktat mot tydliga mål. Du frodas i en stark gemenskap, men framförallt söker vi dig som har disciplin, är ansvarstagande, öppen och ödmjuk inför att lära dig om försäljning!

Om jobbet
Som säljare i teamet kommer du komma in i en tydlig och utarbetad struktur samt säljprocess. Du förväntas inte gissa dig fram till svaret på frågor, du kommer få ordentliga mallar och en otroligt engagerad teamledare som har din utveckling i fokus.

Säljprocessen består av prospektering via LinkedIn, uppsökande telefonsamtal och mejl, följt av inbokade kundmöten och ett ansvar för processen tills kunden tackat ja.

Produkten du förväntas sälja är en typ av utbildning/kompetensutveckling. Den består av årsmedlemskap i en av våra chefsgrupper inom chefsnätverket, där dagarna består av föreläsningar om aktuella ämnen och trender samt strukturerat erfarenhetsutbyte emellan gruppmedlemmarna. Chefsnätverkets medlemmar förväntar sig inspireras, få ny användbar kunskap samt bredda sitt professionella kontaktnät.

Läs mer och ansök här

 

 

 

Relaterade nyheter

Senaste nyheter

Security by Webbfabriken.com