Våra kunskapscertifikat är säkra och verifierbara

Som Di Close-medlem erhåller du varje år ett certifikat där du kan se vilka nätverksdagar och föreläsningar du deltagit på under ditt medlemsår.

Det har varit mycket skriverier senaste tiden kring förfalskade dokument. Vi på Di Close bryr oss om certifikat. Det är viktiga dokument för våra medlemmar. För att motverka förfalskningar och underlätta hantering har vi investerat i säkra och verifierbara dokument som genereras med tjänsten TRUE.

En ny generation av dokument
TRUE är en ny generation av dokument; mer modernt och smartare än pdf. Varje bevis ställs ut av oss på Di Close och säkras sedan med blockkedja genom TRUE. När dokumenten tagits emot finns de att tillgå i tre format;

  1. Digitalt, på en undersida på vår webbplats. Mottagaren bestämmer själv hur publikt det ska vara.
  2. Som pdf: de kan laddas ned till en pdf och förvaras på en hårddisk.
  3. På papper: de kan skrivas ut på pappersark.

När dokumenten är form av pdf eller utskrivet på papper, så existerar dessa smarta dokument med en qr-kod på. Den kan scannas med alla moderna telefoners kameror. När man scannar qr-koden, öppnas det digitala, blockchain-säkrade versionen av beviset i telefonen, och man kan jämföra det med papperet man scannade, för att försäkra sig om att papperet är ’äkta’, och inte manipulerat.

Fördelarna med tekniken är inte bara säkerhet, utan även att TRUE dokument inte kan tappas bort eller förstöras. De finns alltid tillgängliga online.

Frågor?
Kontakta din nätverksledare om du har några frågor gällande dina certifikat.

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Di Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

 

 

 

Relaterade nyheter

Senaste nyheter

Security by Webbfabriken.com