Nu kommer Sveriges största chefsnätverk till Sundsvall!

vårt nya nätverk i sundsvall
Den 23 maj 2023 hade vi den första träffen i Di Close nya chefsnätverk i Sundsvall. En fantastisk dag med nätverkande, relationsbyggande och en magisk föreläsning med Christer Olsson som fick högsta betyg. Missa inte chansen att delta när vi träffas nästa gång.

Intresseanmälan

Kommande föreläsare
Framåt kommer du få lyssna till Ami Hemviken, årets talare 2017, och Svante Randlert som är en av de ledande inom employer branding och av våra mest uppskattade föreläsare genom åren.

Om gruppen
Nätverksgruppen består av personer från flera av Sveriges allra främsta varumärken och kännetecknas av nyfikenhet, högt i tak och en god branschmix. Det bäddar för att ge en fin bredd och dynamik i erfarenhetsutbytet och dialogen. Gemensamt för gruppens medlemmar är det stora intresset för ledarskapets möjligheter och utmaningar och viljan att utvecklas som ledare genom att inspireras och lära av andra. 

Läs mer:

VD-gruppen     Fokus ledarskap

Träffplats
Träffarna kommer ske på Clarion Hotel Sundsvall och kommer vara kvartalsvis. Utöver träffarna har medlemmarna tillgång till Di Close övriga utbud med bland annat digitala föreläsningar och andra nätverksträffar. Det finns även möjlighet att gästspela in någon av våra övriga 40 grupper.

Frågor?
Kontakta Anna Henning om du har frågor om nätverket i Sundsvall.

Intresseanmälan

 

Kontaktperson

Anna Henning, Nätverksledare

E-postLinkedIn

073-693 89 46

 

 

 

 

 

 

Relaterade nyheter

Senaste nyheter

Security by Webbfabriken.com