Nu kommer Sveriges största chefsnätverk till Sundsvall!

Delta på vår informationsträff
Torsdag 20 april har du möjlighet att delta på vår informationsträff då vi berättar mer om medlemskapet i Di Close och våra nya nätverk i Sundsvall. Vi träffas hos vår samarbetspartner Clarion Hotel Sundsvall klockan 12.15.

Läs mer om infoträffenAnmäl dig här

vårt nya nätverk i sundsvall
Den 23 maj 2023 sker första träffen i Di Close nya chefsnätverk i Sundsvall. Då kommer vi bjuda på inspiration från några Sveriges bästa föreläsare och kunniga ledare och en unik möjlighet att diskutera utmaningar med chefer som har liknande befattning. Målgruppen är chefer och ledare i Medelpadregionen som vill kompetensutvecklas och bredda sitt nätverk.

Kommande föreläsare
Först ut är Christer Olsson är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare i personlig kommunikation och ledarskap. Han arbetar även som personlig coach samt med interna utbildningar för bl.a. IKEA, Volvo, Sandvik, Handelsbanken och Skatteverket. Vid kommande träffar under året kommer nätverket bland annat också få lyssna på Ami Hemviken, årets talare 2017, och Svante Randlert som är en av de ledande inom employer branding och av våra mest uppskattade föreläsare genom åren.

Om gruppen
Nätverksgruppen kommer bestå av personer från flera av Sveriges allra främsta varumärken och kännetecknas av nyfikenhet, högt i tak och en god branschmix. Det bäddar för att ge en fin bredd och dynamik i erfarenhetsutbytet och dialogen. Gemensamt för gruppens medlemmar är det stora intresset för ledarskapets möjligheter och utmaningar och viljan att utvecklas som ledare genom att inspireras och lära av andra. 

Läs mer:

VD-gruppen     Fokus ledarskap

Träffplats
Träffarna kommer ske på Clarion Hotel Sundsvall och kommer vara kvartalsvis. Utöver träffarna har medlemmarna tillgång till Di Close övriga utbud med bland annat digitala föreläsningar och andra nätverksträffar. Det finns även möjlighet att gästspela in någon av våra övriga 40 grupper.

Frågor?
Kontakta Anna Henning om du har frågor om nätverket i Sundsvall.

Intresseanmälan

 

Kontaktperson

Anna Henning, Nätverksledare

E-postLinkedIn

073-693 89 46

 

 

 

 

Relaterade nyheter

Senaste nyheter

Security by Webbfabriken.com