UPP

Föreläsningar att se fram emot…

Chefsnätverket Close -

2018 kommer bli ett fantastiskt år på Close. Våra medlemmar kommer bland annat få chansen att lyssna till Svante Randlert som nu är inbokad i samtliga våra 30 nätverksgrupper. Han kommer på ett engagerande sätt med mycket inspiration och konkreta verktyg berätta hur du gör för att få rätt medarbetare med rätt engagemang som både vill börja på ditt företag och även stanna kvar.

Mycket roligt att vi får samarbeta med en så duktig och populär föreläsare som är en av Nordens samt Europas mest bokade i sitt ämne med över 130 föredrag under 2017.

Svante fick under förra året bäst betyg av alla på bl.a. World Employer Branding day i Budapest, Employer Branding Summit i Amsterdam samt Future of work i Ljubljana. Han har även fått höga betyg när han föreläst tidigare för våra medlemmar och har till och med nått högsta möjliga betyg 5.0 två gånger av vår kräsna publik. Något bara fyra föreläsare lyckats med någonsin.

Mycket välkommen till spännande och lärorika nätverksdagar med Svante. Klicka på “Våra nätverk” ovan så kan du se när han kommer till din grupp och föreläser.

About Chefsnätverket Close

Tidigare mail konfig chefsnatverketclose@gmail.com View all posts by Chefsnätverket Close →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

chat Intresseanmälan

  • Jag är intresserad av att föreläsa!