UPP

Medlemserbjudande från SATS!

Chefsnätverket Close -

Vi är stolta och glada över vårt samarbete med Chefsnätverket Close och vill fira detta genom att erbjuda alla medlemmar en alldeles egen och helt kostnadsfri gruppträningsklass för hela företaget – värde 4 500 kr!* För att så många som möjligt skall kunna delta så vi föreslår att ni testar en crosstraining (cirkelträning), det är en klass som passar alla och som enkelt går att anpassa efter deltagarna.

Boka:
Kontakta vår försäljningschef Ery Petrenco Ahlström, hon nås på ery.petrenco@sats.se som själv är medlem och aktiv i Close. Det enda vi kräver är att ni ni är minst 10 personer som deltar och bokningen behöver ske före den 31 december 2018 (men går att utföra/nyttjas fram till 31 mars 2018). Vi ses!

 

Om SATS:

Friskvård för företag! SATS företagsavdelning hjälper ditt företag att lyckas med sin friskvård genom att kartlägga ditt företags behov och önskemål med skräddarsydda handlingsplaner. Läs mer…

SATS erbjuder modern och funktionell individuell träning, personliga tränare och gruppträningsklasser i de största städerna i Sverige, Norge och Finland. Målsättning är att hjälpa våra medlemmar att komma igång med sin träning även utanför våra träningscenter med hjälp av ett stort urval digitala verktyg. SATS bedriver ett aktivt utvecklingsarbete och lanserar hela tiden ny teknik och nya produkter.

About Chefsnätverket Close

Tidigare mail konfig chefsnatverketclose@gmail.com View all posts by Chefsnätverket Close →

One Response to Medlemserbjudande från SATS!

  1. Ulrika Allén says:

    Hej,
    jag försökte kontakta Ery via länken ovan, men mailen studsade. Finns det någon ny kontaktperson på SATS istället?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

chat Intresseanmälan

  • Jag är intresserad av att föreläsa!