UPP

Close Friends – Gurun av digitalisering ger dig en ny vision för framtiden

Chefsnätverket Close -

CloseFriends_logga

Vi träffas 10 oktober i Göteborg, 15 oktober i Malmö och 16 oktober i Stockholm. Läs mer under respektive stad om träffplats och tid.

Höstens Close Friends blir något utöver det vanliga. Ashkan Fardost tar med dig på en digital resa du inte vill missa. Förra året var han nominerad till årets talare i kategorin “genombrott” vilket säger allt. Som medlem får du kostnadsfritt bjuda med dig fyra gäster till denna spännande och underhållande kväll om hur digital teknik och internet radikalt förändrar människors beteenden och skapar helt nya förväntningar.

HUR FÖRÄNDRAR INTERNETREVOLUTIONEN KONCEPTET LEDARSKAP FRÅN GRUNDEN?

Du får höra hur alla missförstått digitaliseringen: nämligen att det handlar om hur digital teknik och internet radikalt förändrar människors beteenden och skapar helt nya förväntningar. För människor som växer upp i internet-eran har en radikalt annorlunda världsvy och synsätt på hur de vill bo, leva, jobba, skapa värde och förverkliga sig själva.

Välkommen till en inspirerande kväll om hur du lägger upp strategin och utvecklar ditt ledarskap, får en ny vision för framtiden och startar din digitala resa – på riktigt!

Du får med dig:

  • Vad internet och digital teknik egentligen handlar om ur ett sociologiskt och antropologiskt perspektiv.
  • Hur internetrevolutionen förändrar konceptet ledarskap från grunden.
  • Vad som händer med innovationsprocessen när 3 miljarder människor (and counting) är uppkopplade på ett och samma nätverk.
OM ASHKAN FARDOST:

Ashkan är f.d. musikproducent och artist samt doktor i organisk kemi. Efter musik- och forskningskarriären involverade han sig i Stockholms startup-scen. Idag jobbar han som Collaborator på Hyper Island, driver sin nystartade investeringsfirma Oddball Ventures och skriver sin nya bok.

Välkommen!

VÅR SAMARBETSPARTNER:

Talarforum är en oberoende talarförmedling. Det betyder att man hjälper sina kunder att hitta rätt föreläsare, moderator eller underhållare för just deras tillfälle. Ingen av de personer man förmedlar är anställda av Talarforum. Det är ett medvetet val då man vill ha fullständig frihet att förmedla den som matchar dina krav bäst. Både föreläsare och ämne skräddarsys och anpassas till varje tillfälle. Läs mer…

 

 

About Chefsnätverket Close

Tidigare mail konfig chefsnatverketclose@gmail.com View all posts by Chefsnätverket Close →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

chat Intresseanmälan

  • Jag är intresserad av att föreläsa!