UPP

Välkommen till Close Friends med Henrik Fexeus: Konsten att läsa tankar – vad säger vi till varandra utan att veta om det?

Chefsnätverket Close -

CloseFriends_logga

 

 

Du får bjuda med fyra gäster till Close FriendsInbjudan till dessa härliga kvällar är nu skickade till våra medlemmar. Anmäl dig via länken i mejlet.

Malmö – Måndag 12 mars Läs mer…

Göteborg – Tisdag 13 mars  Läs mer…

Stockholm – Måndag 19 mars Läs mer…

17.30-18.30 Incheckning och tid för mingel
18.30-21.00 Inspirerande föreläsning med Henrik Fexeus (med paus)

Vårens Close Friends blir något utöver det vanliga. Denna gång bjuder vi in till kvällsföreläsningar med mentalisten och mästermanipulatören Henrik Fexeus. Som medlem får du kostnadsfritt bjuda med dig fyra gäster till dessa spännande och underhållande kvällar.

Enligt Henrik är en god relation grunden för all meningsfull kommunikation. Innan du kan få någon att bry sig om vad du säger måste du först få dem att vilja lyssna på, lita på och tycka om dig. Det vill säga, ni behöver först ha en bra relation.

Under dessa roliga och överraskande kvällar lär Henrik dig och dina gäster hur du kan använda ordlös och omedveten kommunikation såsom kroppsspråk, tonfall och ansiktsuttryck till att på rekordsnabb tid skapa goda relationer med precis vem du önskar.

Välkommen till underhållande kvällar full av överraskningar och skratt som du sent kommer glömma!

Om föreläsaren:

Henrik Fexeus är mentalist, författare, föreläsare och programledare och är en jäkel på Super Hexagon. Han är rankad som en av världens främsta kroppsspråksexperter. Henriks underhållande och engagerande stil som föreläsare har tagit honom över hela världen, från USA, Mexico och Karibien till England, Spanien och Ryssland.

Vad är Close Friends?
Close Friends är vårt mycket uppskattade kvällsevenemang som äger rum två gånger per år. Dessa kvällar bjuder på en rejäl dos av inspiration och trevligt umgänge. Till Close Friends kan du som medlem ta med dig upp till fyra gäster från såväl ledningsgruppen, kollegor eller familjen för att verkligen fylla på med energi.

Har du frågor om detta evenemang kontakta i så fall: evenemang@close.se

 

Varmt välkommen!

 

About Chefsnätverket Close

Tidigare mail konfig chefsnatverketclose@gmail.com View all posts by Chefsnätverket Close →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

chat Intresseanmälan

  • Jag är intresserad av att föreläsa!