David Jacoby – IT-säkerhetsexpert, hackare och nu Utmärkt föreläsare – Guld!

David har redan vunnit flera priser som talare för sin unika forskning och för sitt arbete för att stoppa digital brottslighet, och nu är han även en av våra Utmärkta föreläsare – Guld!

UTMÄRKT FÖRELÄSARE
David Jacoby har för sina föreläsningar hos Di Close tilldelats utmärkelsen: ”Utmärkt föreläsare – Guld”. Endast föreläsare med betyg på 4,8 eller mer får utmärkelsen så detta är ett bevis på att David varit mycket uppskattad och fått höga betyg av våra medlemmar

Stort grattis till David och våra medlemmar som fått ta del av hans visdomar gällande IT-säkerhet och även se när David hackar en mac-dator live.

VAD ÄR UTMÄRKELSEN UTMÄRKT FÖRELÄSARE?
Vi på Di Close arrangerar över 150 event per år för våra 2600 medverkande i nätverket. Efter varje nätverksdag frågar vi: Vad tycker du om föreläsningen? Deltagarna får då sätta ett betyg på en skala mellan 1-5 där 1 är sämst och 5 är bäst betyg.
För att erhålla utmärkelsen ”Utmärkt föreläsare – Silver” måste betygssnittet vara minst 4,5. För att erhålla ”Utmärkt föreläsare – Guld” måste snittet vara minst 4,8. Läs mer…

Om David Jacoby
David Jacoby har över 25 års erfarenhet av professionell hacking. Han har vunnit flera priser både som talare och för sin unika forskning och arbete för att stoppa digital brottslighet. Utöver sin egen forskning har varit varit teknisk rådgivare till några av Sveriges mest framgångsrika IT-säkerhetsföretag.

OMDÖMEN FRÅN VÅRA MEDLEMMAR EFTER DAVIDS FÖRELÄSNINGAR

  • Fantastiskt bra föreläsare, både högintressant och nyttigt/användbart.
  • Grymt kompetent och entusiastisk!
  • Föreläsning 5+!
  • Mycket bra föreläsare som var duktig på att förmedla ämnet!
  • Det bästa med dagen var David Jacobys föreläsning!

Läs mer om David Jacoby…

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Di Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

 

 

 

Relaterade nyheter

Senaste nyheter

Security by Webbfabriken.com