Fullträff för Leila Söderholm – med guldkant!

Vilken debut för Leila! Första gången hon föreläste för våra medlemmar under en nätverksdag fick hon högsta betyg av alla deltagare. Otroligt imponerande.

Detta gör att vi med omedelbar verkan hälsar Leila som föreläser om hjärnhälsa och arbetsglädje välkommen till vår exklusiva klubb: ”Utmärkt föreläsare – Guld”. En klubb för de föreläsare som varit extra uppskattade och fått högsta betyg av våra medlemmar. Välkommen Leila!

Några omdömen från våra medlemmar efter dagen:
  • Mycket inspirerande med bra/konkreta tips!
  • Fantastisk, en av de bästa föreläsarna!
  • Allt, var bra med dagen, verkligen en inspirerande dag!
  • Det bästa med dagen var den heltäckande föreläsning av Leila!
  • Leilas föreläsning var jättebra!

Om Leila Söderholm
Leila Söderholm är föreläsare, inspiratör och hälsoexpert, flitigt anlitad av företag, magasin, hälsosajter och TV. Med sin smittande energi har hon inspirerat tusentals människor. Hon är 100 procent energi och använder humor, värme och igenkänning för att nå fram, aldrig pekpinnar.

Med över 20 års erfarenhet av att arbeta med mental och fysisk hälsa så har Leila en stor och djup kunskapskälla att ösa ur. Stress, medarbetarskap, sömn och hjärnhälsa är lika viktiga som kost och motion. Leila kvalar in som Sveriges 100 mest populära föreläsare. Hon blev vald till årets hälsoinspiratör av svenska folket 2017 och nominerad till årets talare 2019.

Vad är utmärkelsen Utmärkt föreläsare?
Vi på Close arrangerar över 150 event per år för våra 1800 medverkande i nätverket. Efter varje nätverksdag frågar vi: Vad tycker du om föreläsningen? Deltagarna får då sätta ett betyg på en skala mellan 1-5 där 1 är sämst och 5 är bäst betyg.

För att erhålla utmärkelsen ”Utmärkt föreläsare –  Silver” måste betygssnittet vara minst 4,5. För att erhålla ”Utmärkt föreläsare – Guld” måste snittet vara minst 4,8. Läs mer…https://www.close.se/utmarkt-forelasare/

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

 

Relaterade nyheter

Senaste nyheter

Made by Webbfabriken.com