Göran Persson – välkommen in i vår fina klubb för utmärkta föreläsare

Nu kan Göran inte bara titulera sig f.d. statsminister och skol- och finansminister. Nu är han även en av våra ”utmärkta föreläsare – guld” efter att fått väldigt höga betyg från våra medlemmar när han föreläste för våra tre ekonomichefsgrupper i Stockholm.

Göran gav oss under nätverksdagen spännande insikter kring världsläget i idag. Det var mycket intressant att höra hans perspektiv på det som händer i detta nu kring politik och ekonomi.

Tid för frågor
Sen fick våra medlemmar möjlighet att ställa frågor till Göran. Det blev en mycket informativ och lärorik frågestund som handlade både om den dagsaktuella inrikespolitiken i Sverige och ytterligare perspektiv på världsläget i stort. Stort tack till våra medlemmar som deltog för intressanta och initierade frågor.

Omdömen från våra medlemmar
  • Göran har en mycket imponerande erfarenhet. Jätteinspirerande och lärorikt.
  • Intressant föreläsning om ledarskap men också ett stycke levande nutidshistoria.
  • Vilken bra talare Göran Persson är och så enormt allmänbildad.
  • Föreläsningen som gav många spännande perspektiv av omvärlden i närtid.
  • Fantastisk föreläsning, mycket intressant. En utomordentlig föreläsare.
  • Göran är outstanding!

Utmärkt föreläsare – guld.
Göran Persson har för sina föreläsningar hos Chefsnätverket Close tilldelats utmärkelsen: ”Utmärkt föreläsare – Guld”. Endast föreläsare med betyg på 4,8 eller mer får utmärkelsen så detta är ett bevis på att Göran varit mycket uppskattad och fått höga betyg av våra medlemmar.

VAD ÄR UTMÄRKELSEN UTMÄRKT FÖRELÄSARE?
Vi på Close arrangerar över 150 event per år för våra 1800 medverkande i nätverket. Efter varje nätverksdag frågar vi: Vad tycker du om föreläsningen? Deltagarna får då sätta ett betyg på en skala mellan 1-5 där 1 är sämst och 5 är bäst betyg.
För att erhålla utmärkelsen ”Utmärkt föreläsare – Silver” måste betygssnittet vara minst 4,5. För att erhålla ”Utmärkt föreläsare – Guld” måste snittet vara minst 4,8. Läs mer…

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

 

Relaterade nyheter

Senaste nyheter

Security by Webbfabriken.com