Nytt guld för Jonas Bergqvist – nu som föreläsare!

Nu kan Jonas förgylla sitt cv och troférum som redan innehåller ett OS-guld och tre VM-guld som hockeyspelare med vår finaste utmärkelse: ”Utmärkt föreläsare – Guld”.

UTMÄRKT FÖRELÄSARE
Jonas Bergqvist har för sina föreläsningar hos Di Close tilldelats utmärkelsen: ”Utmärkt föreläsare – Guld”. Endast föreläsare med betyg på 4,8 eller mer får utmärkelsen så detta är ett bevis på att Jonas varit mycket uppskattad och fått höga betyg av våra medlemmar

Stort grattis till Jonas och även våra medlemmar som fått lyssna till Jonas fantastiska föreläsningar om hur man får all kraft i samma riktning med lärdomar både från elitidrotten och näringslivet.

Omdömen för våra medlemmar

  • Det bästa med dagen var Jonas ledarskapstips!
  • Alltid inspirerande och tankeväckande att lyssna på andras erfarenheter. Jonas är en grym ledare och lagbyggare.
  • Inspirerande och med bra exempel från idrotten.
  • Superbra, fick mycket inspiration och kunskap.
  • En intressant och fängslande föreläsning! Tiden gick fort!

VAD ÄR UTMÄRKELSEN UTMÄRKT FÖRELÄSARE?
Vi på Di Close arrangerar över 150 event per år för våra 2600 medverkande i nätverket. Efter varje nätverksdag frågar vi: Vad tycker du om föreläsningen? Deltagarna får då sätta ett betyg på en skala mellan 1-5 där 1 är sämst och 5 är bäst betyg.
För att erhålla utmärkelsen ”Utmärkt föreläsare – Silver” måste betygssnittet vara minst 4,5. För att erhålla ”Utmärkt föreläsare – Guld” måste snittet vara minst 4,8. Läs mer…

 

Om jonas Bergqvist
Jonas har en bakgrund som elitishockeyspelare under 20 år i fyra olika länder. Som uppfödd i en entreprenörsfamilj förstod han tidigt vikten av att driva företag och ledarskapets fördelar. Han är elithockeyspelaren som tog med sig idrotten in i styrelserummet!

I näringslivet har Jonas jobbat som klubbdirektör och vd i sju år inom Leksands IF. Efter det var han vd för Sveriges största redovisningsbyrå, LRF Konsult (idag Ludvig & Co) med ansvar för 1 600 medarbetare. Resan gick vidare till koncernchef inom AJ Produkter där han hade ansvar för 18 länders verksamhet. De senaste sex åren fungerade han som ledare i tre olika roller inom Swedbank. Idag driver Jonas eget konsultföretag, JB tvåsjutvå AB. Med fokus på Grupputveckling, Senior advisor, mentorskap och föreläsningar.

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Di Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

 

 

 

Relaterade nyheter

Senaste nyheter

Security by Webbfabriken.com