”Värderingarnas rockstar”, Mia Hultman är nu en Utmärkt föreläsare – guld!

Stort grattis till Mia och även våra medlemmar som fått lyssna till föreläsaren, värderingsexperten och författaren Mias fantastiska föreläsningar om hur man skapar resultat genom värderings- och förändringsarbete.

Utmärkt föreläsare
Mia Hultman har för sina föreläsningar hos Di Close tilldelats utmärkelsen: ”Utmärkt föreläsare – Guld”. Endast föreläsare med betyg på 4,8 eller mer får utmärkelsen så detta är ett bevis på att Mia varit mycket uppskattad och fått höga betyg av våra medlemmar.

Omdömen från våra medlemmar efter Mias föreläsningar

  • En jättebra föreläsning som lämnar avtryck och gav härliga diskussioner under nätverkstiden.
  • Fick nya insikter och verktyg för att starta dialog kring värderingar och kultur. En stor boost av en fantastisk föreläsare.
  • Det bästa med dagen var Mias föreläsning!
  • Fick många aha-upplevelser!
  • Fick inspiration, det var bra diskussioner och jag fick verktyg som jag ska använda redan i morgon.
  • Mias föreläsning var både uppiggande och tankeväckande.
  • Inspirerande och bra. Mycket konkreta exempel! Fick stor hjälp på vägen.

Om Mia Hultman
Med över tjugo års erfarenhet av värderings- och förändringsarbete kallas Mia Hultman ”värderingarnas rockstar”. Som en av Sveriges främsta experter på värderings- och utvecklingsarbete, har Mia arbetat med kunder som Adidas, Systembolaget och Preem.

I sitt arbete som föreläsare, facilitator och författare är hon otroligt uppskattad, dels för sin expertis men även för hennes förmåga att blanda aha-upplevelser från vardagen, egna erfarenheter med sin gedigna och breda kompetens inom området. Mias förmåga att konkretisera och skapa resultat genom värderings- och förändringsarbete har lett till stora framgångar för både verksamheter och individ.

2009 debuterade Mia Hultman som författare och hon har idag skrivit tre böcker, ”En värdefull ledare”, ”En värdefull medarbetare” och ”En värdefull bok ”.

VAD ÄR UTMÄRKELSEN UTMÄRKT FÖRELÄSARE?
Vi på Di Close arrangerar över 150 event per år för våra 2600 medverkande i nätverket. Efter varje nätverksdag frågar vi: Vad tycker du om föreläsningen? Deltagarna får då sätta ett betyg på en skala mellan 1-5 där 1 är sämst och 5 är bäst betyg.
För att erhålla utmärkelsen ”Utmärkt föreläsare – Silver” måste betygssnittet vara minst 4,5. För att erhålla ”Utmärkt föreläsare – Guld” måste snittet vara minst 4,8. Läs mer…

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

 

Relaterade nyheter

Senaste nyheter

Security by Webbfabriken.com