Upplev en härlig nätverksträff på Liseberg den 2 juni!

Liseberg – vår nya samarbetspartner
Vi är mycket glada för vårt nya samarbete med Liseberg. Vi kommer förlägga vissa nätverksdagar i nöjesfältets konferensdel, och du som är medlem har även möjlighet att uppleva en underbar eftermiddag/kväll där den 2 juni. Missa inte chansen att ta med dig en kollega eller respektive och utmana dina nätverkskollegor på 3-kamp och avsluta med en god middag!

Är du medlem har du fått en inbjudan via mejl till detta event. Du kan även anmäla dig via medlemsprogrammet som vi skickar ut regelbundet. Läs mer på länken nedan.

Läs mer om träffen den 2 juni

Om Liseberg
Liseberg är en park för alla. Sedan 1923 har man  fått miljontals människor att mötas och trivas tillsammans. Här väntar äventyr, musik, spel, god mat och vackra trädgårdar under tre säsonger – sommar, halloween och jul.

Man har även bra erbjudanden för företag: Dags för konferens, företagsfest eller event? Inomhus-aktivitet eller aktivitet utomhus? Varva powerpointen med spunnet socker, ta en bensträckare med fria spel i Spelhuset eller bjud in till kick off med en platsbytarfest som går som på räls! Är vardagen en berg- och dalbana i sig väntar istället rofylld och hemma hos-atmosfär i natursköna Lisebergsbyn och centrala Hotell Liseberg Heden. Du bestämmer. På Liseberg hittar man lösningen!

Välkommen!

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

 

Relaterade nyheter

Senaste nyheter